Pippurinen kuorrute

Pippurinen kuorrute

Raaka-aineet

1 Atria-kinkku maun mukaan

1 dl Dijon sinappia

1/2 - 1 dl rouhittua mustapippuria

Näin se hoituu

Paista kinkku pakkauksen ohjeen mukaan.
Poista kypsästä ja kuumasta Atria-kinkusta verkko, nahka ja rasva. Sivele sinappi kinkun pintaan ja ripottele peittävä kerros mustapippurirouhetta sinapin päälle.
Työnnä kinkku 225–250 asteiseen uuniin 10–15 minuutiksi.

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok