Pekoni-omena-sipulilisuke maksalle
4
Henkeä
15 min

Pekoni-omena-sipulilisuke maksalle

Raaka-aineet

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

2 sipulia

1 iso omena

ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä

1 1/2 tl hunajaa tai siirappia

1/2 dl ruohosipulia silputtuna

6 salvian lehtä silputtuna

Näin se hoituu

Leikkaa pekoni paloiksi. Ruskista palat pannussa ja siirrä ne lautaselle odottamaan.
Viipaloi kuoritut omenat ja sipulit, siirrä palat pannuun jossa paistoit pekonin, lisää tarvittaessa tilkka öljyä ja tai voita pannuun. Kypsennä sipulit ja omenat miedolla lämmöllä silloin tällöin käännellen kunnes viipaleet ovat hiukan pehmenneet. Lisää pekonipalat, mausteet, hunaja tai siirappi ja yrttisilput. Kuumenna. Tarjoa pariloitujen tai paistettujen maksaviipaleiden kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok