Valkosuklaapannacotta ja karpalohilloke
6
Henkeä
30 min

Valkosuklaapannacotta ja karpalohilloke

Raaka-aineet

PANNACOTTA

2 kpl liivatelehtiä

2 dl kuohukermaa

3 dl kevyt maitoa

1 rkl sokeria

200 g valkosuklaata

HILLOKE

200 g karpaloita

1 dl sokeria

1 kpl kanelitanko

1 kpl limeä

Näin se hoituu

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 minuuttia. Kiehauta kerma ja maito. Lisää sokeri, valkosuklaa ja puristetut liivatelehdet. Jaa seos annoslaseihin ja anna hyytyä jääkaapissa. Tarjoa lisäkkeenä esimerkiksi marjoja.

Sekoita karpalot, sokeri, kanelitanko, limen mehu ja raastettu kuori kattilassa. Hauduta miedolla lämmöllä noin puoli tuntia. Jäähdytä ja ota kanelitanko pois. Tarjoile karpalohilloke pannacotan kanssa.

Reseptit ja vinkit