Vadelma Semi freddo
5
Henkeä
30 min

Vadelma Semi freddo

Raaka-aineet

2 kpl kananmunan keltuaisia

2 rkl Madeira -viiniä

1 dl sokeria

2 dl vispikermaa

2 dl ranskankermaa 5%

3 dl marenkimuruja

200 g vadelmia

1 tl vaniljasokeria

Näin se hoituu

Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi. Saosta keltuaiset, Madeira-viini ja sokeri vesihauteessa. Jäähdytä seos ja lisää muut aineet. Sekoita ja laita seos vuokaan ja jäädytä. Ota 1/2 tuntia ennen tarjoamista jääkaappiin.

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok