Mandariiniposset ja mantelikrokantti
4
Henkeä

Mandariiniposset ja mantelikrokantti

Raaka-aineet

Mandariiniposset:

3 dl kuohukermaa

100 g sokeria

1 mandariinin kuori

2 mandariinin mehut

Mantelikrokantti:

2 dl sokeria

2 rkl vettä

150 g kokonaisia manteleita

Näin se hoituu

Mandariiniposset:

Laita kerma ja sokeri kattilaan. Kuumenna keskilämmöllä kiehuvaksi kokoajan sekoittaen. Anna kiehua 3 minuuttia ja ota pois levyltä. Lisää sekaan mandariinien mehu ja kuori. Kaada tarjoilulaseihin ja anna hyytyä kylmässä vähintään neljä tuntia, mielellään seuraavaan päivään

Mantelikrokantti:

Hienonna mantelit veitsellä. Kuumenna paistinpannulla vesi ja sokeri kunnes sokeri on kokonaan sulanut. Lisää sekaan mantelit ja jatka seoksen kuumentamista kunnes se on saanut kauniin paahteisen vaalean ruskean värin.
Kaada seos leivinpaperille ja anna jäähtyä muutaman tunnin. Riko krokantista paloja.

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok