Raparperi-banaanipaistos
6
Henkeä
40 min

Raparperi-banaanipaistos

Raaka-aineet

TAIKINA

100 g rasvaa

1 dl sokeria

2 dl kaurahiutaleita

1/2 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

TÄYTE

2 dl raparperia

1 kpl banaani

1 dl maustamatonta jogurttia

1 dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

Näin se hoituu

Sulata rasva. Sekoita kaikki kuivat aineet rasvan kanssa sekaisin. Painele taikina voidellun piirasvuoan tai foliovuoan pohjalle. Levitä pohjalle viipaloidut raparperit ja banaani. Sekoita sokerit jogurttiin ja kaada seos raparperin ja banaanin päälle. Kypsennä grillissä tai uunissa noin 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok