Rahkaohukaiset omena-kanelipaistoksen ja puolukkavaahdon kanssa
4
Henkeä
15 min

Rahkaohukaiset omena-kanelipaistoksen ja puolukkavaahdon kanssa

Raaka-aineet

1 pkt Atria Rahkaohukainen Omena-Kaneli 380g

2 kpl omenaa

2 rkl voita

5 rkl sokeria

0,5 tl kanelia

2 dl puolukoita

2 dl kuohukermaa

1 dl maitorahkaa

Näin se hoituu

Rahkaohukaiset lämpimän, kanelilla maustetun omenapaistoksen ja puolukkavaahdon kanssa ovat täydellinen päätös sadonkorjuukauden aterialle. Tämä jälkkäri ei ole supermakea, vaan ennen kaikkea raikas ja maukas.

Resepti on suunniteltu Satokausikalenterin koekeittiöllä, osana Atrian ja Satokausikalenterin yhteistä Sadonkorjuu-kampanjaa.

Leikkaa omenat lohkoiksi, poista siemenkodat. Kuumenna voi kattilassa ja paista omenalohkoja muutama minuutti. Mausta 2 rkl sokerilla ja kanelilla.

Soseuta puolukat (säästä muutama puolukka koristeeksi) ja mausta ne 3 rkl sokerilla.

Vatkaa kuohukerma vaahdoksi, vispaa joukkoon rahka ja soseutetut puolukat.

Lämmitä Rahkaohukaiset pannulla tai uunissa. Tarjoile omena-kanelipaistoksen ja puolukkavaahdon kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki