Puolukkarahka
5
Henkeä
20 min

Puolukkarahka

Raaka-aineet

2 dl vispikermaa

250 g maitorahkaa

2 dl puolukoita

1/2 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

2 rkl (puolukkalikööriä)

Näin se hoituu

Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää siihen maitorahka. Hienonna puolukat sauvasekoittimella. Lisää puolukkasoseeseen sokerit. Yhdistä lopuksi aineet ja mausta halutessasi puolukkaliköörillä. Tarjoile kylmänä jälkiruokamaljoista.

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok