Passionhedelmä granita
6
Henkeä
60 min

Passionhedelmä granita

Raaka-aineet

1 dl vettä

1 dl sokeria

6 kpl passionhedelmää

1 rkl sitruunamehua

1 plo kuivaa omenasiideriä

Näin se hoituu

Kiehauta vesi, sokeri ja passionhedelmän liha. Jäähdytä ja siivilöi. Laita neste laakeaan astiaan ja siirrä pakkaseen. Kun mehu on jäätymispisteessä, kaada siideri varovasti sekaan. Sekoita muutaman kerran jäätyessä.

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok