Glögi-vaniljapannacotta ja macaronleivos
4
Henkeä

Glögi-vaniljapannacotta ja macaronleivos

Raaka-aineet

2 dl laimennettua glögiä

1 dl hyytelösokeria

4 dl kuohukermaa

1 dl hyytelösokeri Multia

puolikas vaniljatanko

koristeeksi: granaattiomena siemeniä ja macaron leivos

Näin se hoituu

Mittaa glögi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää hyytelösokeri ja sekoita, kunnes liemi kirkastuu. Jaa liemi annosastioihin ja nosta jääkaappiin hyytymään n. kahdeksi tunniksi.
Valmista kermavanukas vasta, kun glögihyytelö on jähmettynyt. Glögi ei jähmety ihan kovaksi! Mittaa kuohukerma ja hyytelösokeri, sekä vaniljatangon siemenet kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Kiehauta noin puoli minuuttia. Jaa liemi glögihyytelöiden päälle. Nosta kylmään jähmettymään. Tämän voi helposti valmistaa jo edellisenä iltana. Macaron leivos on kaupan pakastealtaasta, mutta hyvän ohjeen niihin löydät täältä: http://minimeblogi.blogspot.fi/2014/03/macarons.html

Reseptit ja vinkit

Vinkki