Marjaisa tuorejuustotorttu
8
Henkeä
20 min

Marjaisa tuorejuustotorttu

Raaka-aineet

POHJA

200 g kaurakeksejä

100 g suklaarouhetta

50 g voita

TÄYTE

100 g maustamatonta tuorejuustoa

1 prk (250 g) maitorahkaa

2 dl vispikermaa

3 kpl liivatelehteä

1/2 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

PINNALLE

200 g kauden marjoja

1 dl hyytelösokeria

2 dl vettä

Näin se hoituu

Murskaa kaurakeksit muruiksi, lisää joukkoon suklaarouhe ja sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi massaksi. Painele murumassa käsin irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma. Lisää joukkoon rahka ja tuorejuusto. Lisää liotetut ja kiehuvassa vesitilkassa sulatetut liivatteet. Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Kaada massa pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan.

Aseta pinnalle marjat kauniisti. Sivele marjojen päälle hyytelösokeriliemi.

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok