Marinoidut omenat
6
Henkeä
20 min

Marinoidut omenat

Raaka-aineet

4 kpl hapahkoa omenaa

1 dl fariinisokeria

2 dl omenamehua

1/2 dl konjakkia

1 kpl sitruunaa

3 rkl voita

Näin se hoituu

Kuori ja lohkoa omenat. Sekoita keskenään mehu, sokeri, konjakki ja raastettu sitruunankuori. Lisää sekaan lohkotut omenat. Marinoi muutama tunti. Sulata voi kasarissa ja lisää siihen valutetut omenalohkot, freesaa kevyesti. Kaada sitten marinointiliemi päälle ja kiehauta.

Tarjoa omenat vaniljakastikkeen kera.

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok