Kuorrutettu suklaakakku
6
Henkeä
30 min

Kuorrutettu suklaakakku

Raaka-aineet

POHJA

100 g maitosuklaata

100 g suolatonta voita

1 kpl kananmunia

1,5 dl sokeria

2 rkl limen mehua

1/2 dl vehnäjauhoja

1 dl mantelijauhoja

1/2 dl kahvia

1 rkl siirappia

KUORRUTUS

50 g tummaa suklaata

50 g vispikermaa

Näin se hoituu

Sulata voi ja suklaa vesihauteessa. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä vaahto suklaaseen ja lisää limen mehu. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita massaan varovasti nostellen. Paperoi kakkuvuoka ja paista pohja uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia. Jäähdytä. Sekoita kahvi ja siirappi keskenään ja kostuta kakkupohja.

Kuorrutus:
Sulata tumma suklaa kerman kanssa vesihauteessa ja kuorruta kakku seoksella. Koristeluun käytä vilkasta mielikuvitusta!

Reseptit ja vinkit