Hunajainen pullavanukas
4
Henkeä
20 min

Hunajainen pullavanukas

Raaka-aineet

0,5 kpl pullapitko (tai 4 pullaa paloiteltuna)

1 dl marjahilloa

1 dl tuoreita marjoja

3 dl maitoa

1 kpl kananmuna

2 tl hunajaa

Koristeluun

1 dl tuoreita marjoja

2 rkl hunajaa

Näin se hoituu

Pullavanukas sopii helpoksi jälkiruoaksi kesäpöytään. Hyödynnä edellisen päivän pulla herkulliseen pullavanukkaaseen. Nauti hunajainen pullavanukas kahvin kanssa.

Viipaloi pulla noin sentin paksuisiksi viipaleiksi ja asettele ne uunivuokaan. Levitä päälle marjahillo. Sekoita keskenään maito, muna ja hunaja. Kaada munamaito tasaisesti vuokaan pullaviipaleiden päälle ja anna vetäytyä hetki ennen paistoa, jotta neste imeytyy pullaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Lisää pinnalle tuoreita marjoja ja hunajaa juuri ennen tarjoilua. Nauti pullavanukas kahvin kanssa.

Kahvinkeitosta jääneet purut voit hyödyntää oman kasvimaan maaperän rikastamiseen.

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok