Reseptit: Friteerattu camembert-juusto
4
Henkeä
25 min

Friteerattu camembert-juusto

Raaka-aineet

200 g camembert-juustoa

1/2 dl vehnäjauhoja

1/2 tl suolaa

2 kpl kananmunia

1/2 dl korppujauhoja

4 dl rypsiöljyä

Näin se hoituu

Paloittele juusto kolmioiksi. Vatkaa kananmunien rakenne rikki haarukalla. Kääntele juustopalat ensin suolalla maustetuissa jauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa. Kaada öljy esimerkiksi wokkipannuun. Kuumenna se 180 asteiseksi. Laita muutama juustonpala kerrallaan pannuun ja paista, kunnes juusto on kullanruskeaa. Käännä paloja muutaman kerran paiston aikana ja valuta kypsinä ritilällä.

Reseptit ja vinkit