Wilhelm Grillibalkan piiras ja vuohenjuusto-punajuuria 
4
Henkeä
60 min

Wilhelm Grillibalkan piiras ja vuohenjuusto-punajuuria

Raaka-aineet

1 pkt Atria Wilhelm 320g Grillibalkan Grillimakkara

4 kpl lehtitaikinalevyjä

80 g Emmental-juustoa

20 g tomaattipyrettä

1 kananmuna

500 g pieniä punajuuria pestyinä

4 oksaa timjamia

1 rkl oliiviöljyä

50 g voita

2 rkl balsamico-etikkaa

1 rkl sokeria

suolaa, mustapippuria

4 folioarkkia

100 g vuohenjuustoa

Näin se hoituu

Kauli voitaikinalevyjä hieman ohuemmaksi. Leikkaa taikinan keskelle viiltoja siten, että reunat jäävät ehyiksi. Laita taikinan keskelle ohut tanko Emmental-juustoa, Wilhelm Grillibalkan ja tomaattipyrettä. Taita taikina päälle, käännä saumapuoli alaspäin ja voitele kananmunalla. Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Leikkaa punajuuret halki ja lado öljyttyjen folioarkkien päälle. Laita pinnalle timjaminoksa. Kiehauta voi, balsamico ja sokeri. Kaada seos punajuurien päälle, mausta suolalla ja mustapippurilla. Sulje foliopaketit ja kypsennä uunissa 200 asteessa tai grillissä kunnes punajuuret kypsyvät. Tarjoiltaessa avaa pakettia hieman ja laita punajuurien päälle vuohenjuustomuruja.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki