Vuohenjuusto-punaviinipaistivoileipä
4
Henkeä
30 min

Vuohenjuusto-punaviinipaistivoileipä

Raaka-aineet

300 g Atria n850g Nauta Punaviinipaisti

2 kpl retiisiä

yrttejä koristeluun

Vihannessipsit (voit käyttää myös valmiita juuressipsejä):

0,5 kpl pieni bataatti

0,5 kpl pieni kesäkurpitsa

rypsi- tai auringonkukkaöljyä uppopaistamiseen

suolaa

Vuohenjuustomousse:

100 g vuohenjuustoa

2 rkl kermaa

3 kpl timjaminoksaa

1 kpl rosmariininoksaa

1 kpl valkosipulinkynsi

Näin se hoituu

Mureasta punaviinipaistista saat kasaan näyttävän ja maukkaan voileivän vaikkapa illanistujaisissa tarjottavaksi. Ja jos et halua valmistaa bataatti- ja kesäkurpitsasipsejä itse, voit korvata ne valmiilla juuressipseillä. Viimeistele vuohenjuusto-paistivoileipä tuoreilla yrteillä ja tarjoile vaikkapa alkuruokana tai osana buffetpöytää.

Leivät ovat näppärä tapa hyödyntää vaikkapa edellisen päivän aterialta jäänyt punaviinipaisti. Mikäli valmistat paistin leipiä varten, aloita kypsentämällä se pakkauksen ohjeen mukaan.

Siivuta kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti mahdollisimman ohuiksi siivuiksi esimerkiksi mandoliinilla ja friteeraa siivut 180-asteisessa öljyssä rapeiksi lastuiksi. Mausta suolalla.

Kuori vuohenjuusto ja vatkaa se ja kerma yleiskoneella tai käsivatkaimella kuohkeaksi. Voit lisätä tarvittaessa kermaa jos seos tuntuu turhan paksulta.

Hienonna timjami ja rosmariini ja raasta valkosipuli. Lisää yritit ja valkosipuli vuohenjuustoon, sekoita.

Viipaloi retiisit sekä punaviinipaisti. Paahda maalaisleivän viipaleet ja voitele ne vuohenjuustomoussella, nosta päälle punaviinipaistia, bataatti- ja kesäkurpitsalastuja, yrttejä ja viipaloitua retiisiä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok