Vorschmack
4
Henkeä
210 min

Vorschmack

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 400g Nauta Jauheliha 15%

öljyä

75 g anjovisfileitä

1 kpl sipuli kuutioituna

3 kpl valkosipulinkunttyä hienonnettuna

1 tl maustepippuria

1 tl valkopippuria

1 rkl tomaattipyreetä

2 dl lihalientä

Tarjoiluun:

paistettuja perunoita

maustekurkkukuutioita

punajuurikuutioita

smetanaa

Näin se hoituu

Vorschmack on ikoninen herkku: se oli Mannerheimin lempiruoka ja se löytyy aina ravintola Savoyn listalta. Tämä Antti Tynkkysen käsialaa oleva resepti on peräisin Atrian Jauhelihakirjasta.

Kuumenna öljyä laakeassa kattilassa ja ruskista jauheliha. Lisää joukkoon anjovisfileet,
sipuli, valkosipuli, pippurit sekä tomaattipyree ja kääntele hetken aikaa. Lisää joukkoon
lihaliemi ja hauduta noin 30 minuuttia.

Aja massa hienoksi joko sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Laita seos uuninkestävään astiaan ja hauduta 165 asteessa ilman kantta noin kaksi ja puoli tuntia välillä sekoittaen. Jos seos meinaa kuivua, sekoita sen joukkoon hieman lisää lihalientä.

Tarjoa vorschmack paistettujen perunoiden, maustekurkkukuutioiden, punajuurikuutioiden
ja smetanan kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok