Vihersalaatti
6
Henkeä
15 min

Ricotta-vihersalaatti

Raaka-aineet

150 g ricottajuustoa

2 ruukku rucolasalaattia

1 ruukku friseesalaattia

30 g pieniä pinaatin lehtiä

1 kpl fenkolia

200 g kirsikkatomaattia

1/2 tl suolaa (gourmet)

1/4 tl mustapippurirouhetta

Näin se hoituu

Leikkaa ricottajuustosta pieniä paloja. Huuhtele salaattiainekset ja paloittele fenkoli pieniksi paloiksi. Ryöppää pinaatit ja fenkoli kiehuvassa suolalla maustetussa vedessä minuutin ajan. Nosta pinaatit ja fenkoli kylmään veteen jäähtymään. Sekoita kaikki salaattiainekset. Lorauta salaattiin reilusti viikunavinaigrettea. Tarkista maku. Lisää makusi mukaan suolaa ja pippuria. Lisää salaatin päälle ricottapalat.

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok