Vihannesraaste
10
Henkeä
20 min

Vihannesraaste

Raaka-aineet

4 kpl porkkanaa

4 kpl lehtisellerin vartta

1 kpl kyssäkaalta

1 kpl purjosipulia

1 rkl rypsiöljyä

1 kpl appelsiinin mehua

1 tl yrttisuolaa

2 rkl tuoretta rakuunaa

2 rkl tuoretta kirveliä

Näin se hoituu

Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo sekä lehtisellerin varret. Raasta porkkanat ja kyssäkaali karkeaksi raasteeksi. Kiehauta vihannekset öljyssä paistokasarissa. Lisää joukkoon appelsiinimehu ja hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 8-10 minuuttia. Mausta suolalla ja tuoreilla hienonnetuilla yrteillä..

Tarjoa liha- tai kalaruoan lisäkkeenä.

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok