Toad in the hole
4
Henkeä
45 min

Toad in the hole

Raaka-aineet

Toad in the hole -taikina:

0,75 dl öljyä

450 g vehnäjauhoja

4,5 dl maitoa (täysmaito toimii parhaiten)

10 kpl kananmunaa

0,5 tl suolaa

Toad in the wholen täytteeksi:

1 pss Atria 300g Chorizo Makkara-mix

Sipulikastike 1:

1 rkl voita

3 kpl sipulia suikaloituna

4 dl Atria 1l Punaviinikastike

Sipulikastike 2

1 rkl voita

3 kpl sipulia suikaloituna

1 rkl tomaattipyreetä

1,5 rkl vehnäjauhoja

3 dl lihalientä

1 rkl Worcesterkastiketta

0,5 tl mustapippuria myllystä

Näin se hoituu

Kaada öljy uunivuokaan ja laita vuoka 200-asteiseen uuniin kuumenemaan.

Surauta taikinan ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Siivilöi taikina.

Kun uunivuoka on kuumentunut tulikuumaksi, ota vuoka uunista ja kaada taikina vuokaan. Ripottele taikinan pinnalle makkarat. Paista 200-asteisessa uunissa kunnes taikina kohoaa ja saa kullankeltaisen värin, noin 20 minuuttia. (Halutessasi voit kuivata vanukasta lisää 180-asteisessa uunissa.)

Sipulikastike 1:
Sulata voi pannulla ja lisää sipulit. Kuullota sipuleita miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmeitä ja kauniin kullanruskeiksi karamellisoituneita. Lisää punaviinikastike ja hauduta hetki jotta maut tasaantuvat. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa mustapippurilla.

Sipulikastike 2
Sulata voi pannulla ja lisää sipulit. Kuullota sipuleita miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmeitä ja kauniin kullanruskeiksi karamellisoituneita. Lisää sipuleiden joukkoon tomaattipyree ja paista noin minuutti. Lisää vehnäjauhot ja jatka paistamista taas minuutti. Lisää lihaliemi ja Worcestershire-kastike. Hauduta kastiketta, kunnes se on halutun paksuista, tarkista maku ja mausta tarvittaessa mustapippurilla.


Tarjoile Toad in the hole ja sipulikastike esimerkiksi salaatin kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki