Tapaslautanen
8
Henkeä
15 min

Tapaslautanen

Raaka-aineet

1 ruukku jääsalaattia

1 ruukku rucolaa

250 g cantaloupe- tai hunajamelonia

125 g Salaneuvos ohuen ohuita juustoviipaleita

170 g sinihomejuustoa

1 pkt Atria 200g Pippurihärkä

200 g marinoituja oliiveja

KASTIKE

1 prk kermaviiliä

1 rkl pestoa

1 tl sitruunamehua

Näin se hoituu

Revi huuhdotut, kuivatut salaatit lautasille tai tarjoiluvadille. Kuori ja lohko meloni. Asettele kaikki ainekset salaattien päälle. Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoa kastike erikseen.

Tarjoa tapakset alkuruokana tai pikkusuolaisena patongin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit