Savuhärkää, tuorejuustomoussea ja rapeaa pekonia
30 min

Savuhärkää, tuorejuustomoussea ja rapeaa pekonia

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kulinaari 150g Savuhärkä

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

1 rasia maustamatonta tuorejuustoa

1 rasia smetanaa (120 g)

persiljaa silputtuna

sydänsalaatinlehtiä

Näin se hoituu

Laita pekonit kylmälle paistinpannulle. Nosta lämpöä hitaasti ja anna pekoneiden paahtua rapsakoiksi. Jäähdytä pekonit ja murra ne pieneksi silpuksi. Sekoita smetana, tuorejuusto ja silputti persilja. Pursota salaatinlehdelle moussea. Aseta viereen savuhärkää viipaleiksi leikattuna. Koristele pekonimurulla.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki