Rukiinen kylmäsavukinkkumousse
4
Henkeä
20 min

Rukiinen kylmäsavukinkkumousse

Raaka-aineet

2 pkt Atria Kulinaari 100g Ohuen Ohut Kylmäsavukinkku

200 g ranskankermaa

200 g ruohosipulituorejuustoa

150 g ruissipsejä

150 g minitomaatteja

1 ruukku ruohosipulia

suolaa

pippuria

Koristeluun esimerkiksi Kulinaari kylmäsavukinkkua, Kulinaari liekitettyä porsaan fileetä, herneenversoja ja tomaatteja.

Näin se hoituu

Murskaa ruissipsit hienoksi muruksi. Silppua ruohosipuli.
Pese, kuivaa ja leikkaa minitomaatit neljään osaan.
Sekoita ranskankerma, ruohosipulituorejuusto, ruohosipuli ja mausteet keskenään.
Kuutioi 150 g kylmäsavukinkkua pieneksi.
Aloita moussen kokoaminen.
Annostele ruisrouhetta alimmaiseksi.
Lisää sen päälle kevyt kerros ranskankerma-tuorejuustoseosta.
Ripottele päälle kerros kylmäsavukinkun kuutioita ja tomaattia.
Päälimmäiseksi vielä kevyt kerros ranskankermatuorejuustoseosta.
Koristele annos esimerkiksi Kulinaari kylmäsavukinkusta ja Kulinaari liekitetystä porsaan fileestä tehdyillä kukilla, herneenversoilla ja tomaateilla.

Vinkki: Voit tehdä kylmäsavukinkkumoussen jo tunteja ennen tarjoilua valmiiksi jääkaappiin.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki