Rosvopaistia ja oliiviöljytomua perunalastulla
6
Henkeä
60 min

Rosvopaistia ja oliiviöljytomua perunalastulla

Raaka-aineet

1 kpl Atria n600g Viljaporsaan Rosvopaisti, kypsä

Marja-yrttirouhe:

2 rkl kuivattuja karpaloita hienonnettuna

1 rkl persiljaa hienonnettuna

2 rkl punasipulia hienonnettuna

1 tl suolaa

1 tl salviaa hienonnettuna

1 tl minttua hienonnettuna

Oliiviöljytomu:

1 dl laadukasta oliiviöljyä

2 dl maltodextriiniä

Lisäksi:

sipsejä

valkoista balsamicosiirappia

Näin se hoituu

Kuumenna Rosvopaistia 170-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia tai kunnes liha on
kuumaa. Revi liha.

Sekoita marja-yrttirouheen ainekset keskenään.

Yhdistä oliiviöljy ja maltodextriini ja sekoita kunnes saat aikaiseksi pölymäisen rakenteen.

Aseta perunalastulle revittyä lihaa ja ripottele päälle marja-yrttirouhetta. Lisää lusikallinen oliiviöljytomua ja viimeistele balsamicosiirapilla.

Vinkki: Maltodextriiniä löytää esim. paikallisista maustetukuista.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki