Rosvopaistia ja chilitapenadea ruislastulla
6
Henkeä
45 min

Rosvopaistia ja chilitapenadea ruislastulla

Raaka-aineet

1 kpl Atria n600g Viljaporsaan Rosvopaisti, kypsä

0,5 dl hunajaa

1 rkl sitruunanmehua

1 rkl Leodardi Condimento Balsamico Biancoa

0,5 kpl punasipuli hienonnettuna

1 rkl kurpitsansiemeniä

1 rkl kaakaonibsejä

0,5 tl mustapippuria

0,5 tl suolaa

1 rkl persiljaa hienonnettuna

200 g Ridderheims 1,6kg Eteläafrikkalainen Chili

(myydään irtomyynnissä)

TAI

200 g muita säilöttyjä chilejä

Koristeluun:

Lisäksi:

ruislastuja

kirvelinlehtiä

sormisuolaa

Näin se hoituu

Viipaloi Viljaporsaan Rosvopaisti annospaloiksi ja siisti viipaleiden reunat. Anna lihan lämmetä huoneenlämpöiseksi tai lämmitä se halutessasi ihan uunissa.

Kuumenna hunaja ja lisää sitruunanmehu, balsamico, punasipulit, kurpitsansiemenet, kaakaonibsit, mustapippuri,
suola ja persilja.

Soseuta chilit tehosekoittimessa tahnaksi. Lisää tarvittaessa chilien öljyä pehmentääksesi tahnaa.

Levitä ruislastut tarjoilualustalle ja annostele jokaiselle ruislastulle chilitapenadea ja rosvopaistiviipale. Lusikoi päälle kurpitsansiemen-kaakaonibsseosta
kauniiksi keoksi. Koristele annos kirvelillä ja hyppysellisellä sormisuolaa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki