Rosollileipä
4
Henkeä

Rosollileipä

Raaka-aineet

4 viipale saaristolaisleipää

voita

8 viipale Atria Kulinaari 100g Ohuen Ohut Kylmäsavuhärkä

8 salaatinlehteä

1 kovaksi keitetty kananmuna lohkoina

3 dl Atria 550g Rosolli

1/2 dl smetanaa tai ranskankermaa

1 rkl ruohosipulia silputtuna

mustapippuria

Näin se hoituu

Sekoita smetana rosollin joukkoon. Rouhaise joukkoon ihan vähän mustapippuria. Voitele saaristolaisleivät. Asettele niiden päälle kylmäsavuhärkäsiivut, salaatinlehdet ja smetanarosolli. Rouhaise pinnalle kevyesti mustapippuria ja ruohosipulia. Laita leipien viereen tai päälle kananmunan lohko

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki