Rosollileipä
4
Henkeä

Rosollileipä

Raaka-aineet

4 viipale saaristolaisleipää

voita

8 viipale Atria Kulinaari Ohuen Ohut Kylmäsavuhärkä 100g

8 salaatinlehteä

1 kovaksi keitetty kananmuna lohkoina

3 dl Atria Rosolli 550g

1/2 dl smetanaa tai ranskankermaa

1 rkl ruohosipulia silputtuna

mustapippuria

Näin se hoituu

Sekoita smetana rosollin joukkoon. Rouhaise joukkoon ihan vähän mustapippuria. Voitele saaristolaisleivät. Asettele niiden päälle kylmäsavuhärkäsiivut, salaatinlehdet ja smetanarosolli. Rouhaise pinnalle kevyesti mustapippuria ja ruohosipulia. Laita leipien viereen tai päälle kananmunan lohko

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki