Punajuuri-vuohenjuusto-ohukaiset
2
Henkeä
45 min

Punajuuri-vuohenjuusto-ohukaiset

Raaka-aineet

1 kpl Atria 300g Samettinen Punajuuri-vuohenjuustokeitto

1 kpl kananmuna

0,25 tl suolaa

1 dl vehnäjauhoja (täysjyvä tai tavallisia)

Näin se hoituu

Vispaa kaikki ainekset sekaisin.
Anna taikinan turvota huoneenlämmössä noin 15 minuuttia.
Paista ohukaiset voissa.

Tarjoile esimerkiksi blinityyliin Atria Kulinaari Kylmäsavuhärkä -leikkeleen, fetajuustokuutioiden, suolakurkkujen ja varsikapristen kanssa.

Taikinamäärästä tulee noin 20 pikkuohukaista.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok