Pulled Beef ja savustettu borssikeitto
6
Henkeä
240 min

Pulled Beef ja savustettu borssikeitto

Raaka-aineet

1 kpl Atria Bravuuri n1,0kg Pulled Beef, merisuolattu, paistopussipakkauksessa

2 kpl porkkanaa

1 kpl juuriselleri

1/2 kpl lanttu

2 kpl sipulia

4 kpl tuoreita, isoja punajuuria

1 kpl savustuspussi

2 rkl öljyä

3 kpl valkosipulinkynsiä

2 kpl laakerinlehteä

1 kpl tähtianis

10 kpl mustapippuria

4 rkl hunajaa

6 rkl punaviinietikkaa

2 ltr kanalientä

suolaa myllystä oman maun mukaan

Näin se hoituu

Kypsennä liha pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja kuutioi juurekset ja sipulit punajuurta lukuun ottamatta. Esilämmitä uuni maksimilämpötilaan, käytä uunin alalämpöä. Aseta uunipelti uunin alimmaiselle tasolle, älä pohjalle. Kuori punajuuret ja laita savustuspussiin. Laita savustuspussi uuniin ja laske lämpötila 200 – asteeseen. Savusta punajuuria noin 7 minuuttia. Anna punajuurien jäähtyä pussissa. Kuutioi jäähtyneet punajuuret. Laita öljy sekä kaikki kasvikset ja mausteet kattilaan, paista miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää etikka, liemi sekä revitty Pulled Beef. Anna keiton hautua kypsäksi, tarkista maku. Tarjoile smetanan ja suolakurkkujen kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit