Possu-wontonit gochujang-liemessä
4
Henkeä
30 min

Possu-wontonit gochujang-liemessä

Raaka-aineet

Wontonit:

1 pss kevätsipulia

50 g maustamatonta tuorejuustoa

1 pkt Atria 250g Pulled Pork Ylikypsä Nyhtöpossu

1 pkt wontontaikinaa (14 levyä)

Liemi:

1-2 rkl korianteria hienonnettuna

4 tl Gochujang-tahnaa

4 rkl seesamiöljyä

2 rkl riisiviinietikkaa

2 tl hunajaa

3 dl vettä

Lisäksi:

0,5 kpl kiinankaali hienoksi suikaloituna

korianteria hienonnettuna

Näin se hoituu

Leikkaa kevätsipuli oikein ohuiksi renkaiksi. Sekoita kevätsipuli ja tuorejuusto pulled porkin sekaan.

Laita wontontaikina-arkin keskelle reilu teelusikallinen täytettä. Nosta taikinan reunat ylös ja nipistä taikina suppuun jolloin saat taikinasta nyytin.

Höyrytä wontoneita noin 3 minuuttia.

Sekoita kaikki liemen ainekset keskenään kattilassa ja kiehauta. Lisää kuumaan kastikkeeseen kiinankaalisuikaleet.

Nostele kiinankaalisuikaleita liemineen kulhoon. Lisää wontonit ja hienonnettua korianteria.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki