Possu Ssäm
4
Henkeä
220 min

Possu Ssäm

Raaka-aineet

1 kpl Atria Bravuuri n1,0kg Pulled Pork, maustettu, paistopussipakkauksessa

8 kpl ostereita

3 kpl sydänsalaattia

2 prk kimchiä

200 g keitettyä riisiä

Inkivääri-kevässipulikastike:

3 dl kevätsipulia ohuina renkaina

1 dl inkivääriä ohuina suikaleina

1/2 dl öljyä

1 rkl light-soijaa

1 tl sherry viinietikkaa

1/2 tl suolaa

Ssäm kastike

2 rkl ssamjang (fermentoitu papu- ja chilitahna)

1 rkl chilitahnaa (esim. Kochujang)

1,2 dl sherry viinietikkaa

1,2 dl rypsiöljyä

Näin se hoituu

Valmista liha pakkauksen ohjeen mukaisesti. Porsaan kypsyessä valmistele kastikkeet ja lisukkeet.
Sekoita inkivääri-kevätsipulikastikkeen aineet keskenään ja mausta suolalla tarvittaessa. Laita ssäm kastikkeen aineet kulhoon ja sekoita hyvin. Laita kastikkeet maustumaan jääkaappiin. Leikkaa salaatista kannat pois ja erottele lehdet. Huuhtele ja kuivaa hyvin. Kun porsas on kypsää nosta se pöydälle kastikkeiden, kimchin, salaatin ja avattujen ostereiden kera. Laita tarjolle myös keitettyä riisiä.
Ota ensin käteesi salaatinlehti ja annostele valitsemiasi täytteitä ja kastikkeita salaatin päälle. Kääri salaatti rullalle ja nauti.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki