Pinaatti-fetajuustokolmiot
4
Henkeä
30 min

Pinaatti-fetajuustokolmiot

Raaka-aineet

4 kpl filotaikina-arkkeja ( 35 cm x 48 cm)

TÄYTE

1 rkl fetajuuston öljymarinadia

200 g fetajuustokuutioita öljymarinadissa

150 g pinaattia

1/2 kpl purjosipulia

2 rkl fetajuuston öljymarinadia voiteluun

2 rkl seesamin siemeniä pinnalle

Näin se hoituu

Ota filotaikina sulamaan. Siivilöi fetakuutiot (ota marinadi talteen) ja leikkaa kuutiot pienemmäksi. Hienonna halkaistu ja huuhdottu purjo ja kiehauta pannulla öljymarinadissa. Lisää joukkoon pinaatti ja fetajuusto. Levitä filotaikinalevy pöydälle ja voitele kevyesti fetajuuston öljymarinadilla. Nosta toinen taikinalevy päälle. Leikkaa levyistä kuusi noin 8cm levyistä ja 35 cm pituista suikaletta. Annostele 1 rkl täytettä suikaleiden päähän ja taittele kolmioiksi. Voitele kolmiot öljyllä ja ripottele pinnalle seesamin siemeniä. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Reseptit ja vinkit