Pekonimunakas
4
Henkeä
20 min

Pekonimunakas

Raaka-aineet

4 kpl kananmunia

2 rkl ruokakermaa

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

1 dl Mustaleima -juustoraastetta

1/2 kpl keltasipulia

1 tl rypsiöljyä

1/2 tl mustapippurirouhetta

1/2 tl suolaa

Näin se hoituu

Riko kananmunat kulhoon ja lisää ruokakerma kevyesti vispaten. Ruskista kuutioitu pekoni ja silputtu sipuli kevyesti kuumalla pannulla öljyssä. Kaada muna-kermaseos pannulle sipulin ja pekonin päälle, sekoita varovasti. Kun munaseos on lähes hyytynyt, ripottele juustoraaste munakkaan päälle. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Taita munakas ja asettele lautaselle. Tarjoa salaatin kera.

Vinkki: Kokeile pekonia suikaleina mausteeksi lihapullataikinaan, keittoihin, laatikkoruokiin ja perunamuusiin.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit