Kylmäsavuhärkä viikunat
6
Henkeä

Kylmäsavuhärkä viikunat

Raaka-aineet

3 viikunaa

1/2 dl ranskankermaa

6 viipale Atria Kulinaari 100g Ohuen Ohut Kylmäsavuhärkä

muutama rouhaisu mustapippuria

Näin se hoituu

Paloittele kylmäsavuhärkä hyvin pieniksi kuutioiksi. Sekoita ranskankerma ja kylmäsavuhärkä. Mausta mustapippurilla. Pese ja kuivaa viikunat. Halkaise kahtia ja nosta lusikalle täytettä päälle.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok