Parsaa, kylmäsavuhärkää ja sitruunaista pähkinävoita
4
Henkeä
45 min

Parsaa, kylmäsavuhärkää ja sitruunaista pähkinävoita

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kulinaari 100g Ohuen Ohut Kylmäsavuhärkä

20 kpl tuoretta parsaa

1 ltr vettä

1 rkl sitruunan mehu

1 rkl suolaa

1 tl sokeria

200 g voita

Näin se hoituu

Kuori parsa: Katkaise kova puumainen alaosa ja aseta parsa suorakulmaisen, ylösalaisin käännetyn, leipävuoan päälle vartta ja nuppua vuoan pohjaan tukien. Valmista pähkinävoi: sulata voi paistipannussa ja anna voivaahdon nousta pintaan. Kun vaahto ruskistuu ja voista nousee pähkinäinen aromi lisää sitruunanmehu. Siivilöi voi kahvinsuodattimen tai harsokankaan läpi, lopputuloksena on pähkinänruskea aromaattinen ja läpikuultava voi. Paista parsat hiljalleen voissa ja nosta lautaselle. Tee kylmäsavuhärästä parsan vierelle ruusukkeita ja tarjoile.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit