Omena-punajuuritorttu
6
Henkeä
25 min

Omena-punajuuritorttu

Raaka-aineet

150 g hapankorppua

50 g voita

5 kpl liivatelehtiä

1 pkt Forssan 350g Omenapunajuurisalaatti

150 g fetajuustoa

1 prk kermaviiliä

2 rkl balsamiviinietikkaa

1/2 ruukku korianteria

1/4 tl mustapippuria

1/2 tl suolaa

Näin se hoituu

Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla (halkaisija 22-25 cm). Jauha hapankorput muruksi monitoimikoneessa ja lisää sulatettu voi. Painele hapankorppuseos vuokaan.

Liota liivatelehtiä 5 minuuttia kylmässä vedessä. Hienonna Omenapunajuurisalaatti kevyesti sauvasekoittimella, lisää raastettu fetajuusto, kermaviili ja hienonnettu korianteri. Sulata kuivaksi puristetut liivatelehdet ja balsamiviinietikka. Lisää punajuuriseokseen hieman jäähtynyt liivateseos, mausta ja tarkista maku. Kaada seos irtopohjavuokaan ja hyydytä jääkaapissa yön yli.

Tarjoile esimerkiksi vihersalaatin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit