Nopeat porkkana-bataattirieskat ja helppo punajuurimousse
4
Henkeä
40 min

Nopeat porkkana-bataattirieskat ja helppo punajuurimousse

Raaka-aineet

Rieskat:

2,5 dl Atria Bravuuri 550g Paistovalmis Porkkanalaatikko

2,5 dl Atria Bravuuri 550g Paistovalmis Bataattilaatikko

3 dl sämpyläjauhoja

1 kpl sipuli hienonnettuna

0,5 dl sulatettua voita

1 tl oliiviöljyä

0,5 tl suolaa

0,25 tl valkopippuria

Mousse:

1 prk creme fraichea

1 tl oliiviöljyä

0,5 rasia Atria 350g Jogurttinen Omena-Inkivääri Punajuurisalaatti

ripaus kanelia

Näin se hoituu

Reseptin on kehittänyt Saijis.

Mittaa kulhoon kylmät laatikot, jauhot, hienonnettu sipuli, voi, öljy ja mausteet. Sekoita, kunnes taikina on tasaista. Lisää tarvittaessa öljyä tai jauhoja.

Tee taikinasta leivinpaperin päälle ruokalusikalla nokareita. Voit ripotella nokareiden alle hieman jauhoja, jotta taikina ei tartu kiinni leivinpaperiin. Taputtele nokareet tasaisiksi pyöreiksi rieskoiksi. Painele lopuksi haarukalla rieskoihin reikiä.

Paista rieskoja uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes rieskat ovat saaneet kauniin pinnan.

Sekoita kaikki moussen raaka-aineet kanelia lukuunottamatta. Kumoa tarjoiluastiaan ja säilytä jääkaapissa. Ripottele kaneli vaahdon päälle ennen tarjoilua.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki