Mustajuuri-pekonikeitto
4
Henkeä
30 min

Mustajuuri-pekonikeitto

Raaka-aineet

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

500 g mustajuurta

100 g perunaa

8 dl kasvislientä

1 tl suolaa

1/2 tl valkopippurijauhetta

1 dl ruokakermaa 15%

1/2 dl persiljaa

Näin se hoituu

Leikkaa pekoni ohuiksi suikaleiksi ja ruskista rapeaksi pannulla. Laita ne talouspaperin päälle kuivumaan. Kuori perunat ja mustajuuret ja paloittele ne pieniksi lohkoiksi. Keitä kasvisliemessä mustajuuret ja perunat kypsiksi, ota osa mustajuurista talteen. Soseuta ne ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Ennen tarjoamista lisää joukkoon soseutettu mustajuuri ja kevyesti vatkattu kerma. Pekonin voit tarjoilla erikseen tai ripotella keiton pinnalle. Koristele lopuksi hienonnetulla persiljalla.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit