Minttuinen perunasalaatti rapealta kylmäsavukinkulta tarjoiltuna
6
Henkeä
60 min

Minttuinen perunasalaatti rapealta kylmäsavukinkulta tarjoiltuna

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kulinaari 100g Ohuen Ohut Kylmäsavukinkku

herneenversoja

Perunasalaatti:

600 g kiinteitä perunoita

2 rkl valkoviinietikkaa

1 kpl valkosipulinkynsi

0,5 kpl sitruunan mehu ja kuori

100 g herneitä

1 dl mintunlehtiä

1 dl majoneesia

Näin se hoituu

Herneillä ja mintulla maustettu perunasalaatti on herkullinen alkuruoka, josta saat näyttävästi tarjoillun version nostamalla sen pieninä lusikallisina rapeiden kylmäsavukinkkusipsien päälle.

Asettele leikkeet vieri viereen leivinpaperin päälle. Halutessasi estää viipaleita käpristymästä paahtamisen aikana, aseta viipaleiden päälle toinen paperi ja uunipelti painoksi. Paista leikkeitä uunissa kunnes ne ovat rapeita. Nostele leikkelesipsit paperin tai keittiöpyyhkeen päälle jäähtymään.

Keitä perunat kypsiksi, jäähdytä, kuori ja pilko pieniksi kuutioiksi. Sekoita perunat, valkoviinietikka, hienonnettu valkosipulinkynsi, sitruunan mehu ja kuori, herneet, hienonnetut mintunlehdet ja majoneesi.

Nostele jäähtyneiden sipsien päälle kahdella lusikalla kaunis pallo perunasalaattia ja koristele herneenversoilla. Tarjoile heti, jotta herneet eivät menetä väriään ja leikkelesipsit rapeuttaan.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok