Mätimousse
5
Henkeä
30 min

Mätimousse

Raaka-aineet

100 g siian, muikun tai kirjolohen mätiä

1 kpl kananmunia

1/2 kpl punasipulia

2 rkl ruohosipulia

200 g smetanaa

1 rkl sitruunamehua

1/2 tl suolaa

1/4 tl valkopippuria

Näin se hoituu

Keitä kananmuna kovaksi. Hienonna kananmuna, sipuli ja ruohosipuli silpuksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Halutessasi voit lisätä mousseen 2 liivatelehteä. Liota ne ensin kylmässä vedessä ja sulata kuumaan sitruunamehuun. Laita mousse jääkaappiin ainakin kahdeksi tunniksi ennen tarjoilua. Mätimousse sopii hyvin tarjoiltavaksi esimerkiksi joulupöydässä joululimpun tai ruisleivän kanssa.

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok