Lempeän pippurista broilerin sisäfileetä ja berberiporkkanoita sekä michotetaa
4
Henkeä
40 min

Lempeän pippurista broilerin sisäfileetä ja berberiporkkanoita sekä michotetaa

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 600g Broilerin Sisäfilee Lempeä Mustapippuri

MICHOTETA:

1 kpl punasipuli

1 kpl pieni kurkku

250 g fetajuustoa

1 rkl vettä

1 kpl sitruunan mehu

2 rkl oliiviöljyä

1/2 tl mustapippuria

PORKKANAT:

500 g porkkanoita

1 rkl oliiviöljyä

1 tl korianterijauhetta tai -siemeniä

1 tl kuminaa

2 rkl valkoviinietikkaa

koristeeksi yrttejä ja oliiviöljyä

Näin se hoituu

Ota broilerin sisäfileet lämpenemään noin puoli tuntia ennen grillaamista.
Valmista Michoteta: Kuori ja hienonna punasipuli. Kuori ja leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Murenna fetajuusto kulhoon ja lisää joukkoon vesi, sitruunanmehu ja öljy. Sekoita kunnes massa on tasaista, lisää punasipuli ja kurkku, mausta. Anna maustua jääkaapissa noin 20min ennen tarjoilua.
Porkkanat: Kuori ja viipaloi porkkana. Lämmitä paistinpannu tai kasari ja kuullota porkkanoita miedolla lämmöllä noin 10min. Lisää korianteri ja kumina ja jatka paistamista 2 minuuttia. Lisää etikka ja suola, paista vielä noin viisi minuuttia.
Grillaa broilerin sisäfileet pakkauksen ohjeen mukaisesti ja kokoa annos: Tee lautaselle porkkanapeti, nostele päälle broilerit. Koristele annos yrteillä ja oliiviöljyllä. Tarjoa Michotetan kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit