Leipäset kinkkurullalla
20
Henkeä
60 min

Leipäset kinkkurullalla

Raaka-aineet

TAIKINA

5 dl vettä

50 g hiivaa

1 tl suolaa

1 rkl hunajaa

5 dl grahamjauhoja

6 dl vehnäjauhoja

1 dl ruisleseitä

1/2 dl rypsiöljyä

TÄYTE

1 pkt Atria 350g Keittokinkkuleike

250 g juustoraastetta

1/2 tl mustapippurirouhetta

3 kpl rosmariininoksan lehtiä

1 kpl kananmuna

Näin se hoituu

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja hunaja. Alusta jauhot hyvin taikinaan. Lisää öljy alustamisen loppuvaiheessa ja kohota taikina.

Kaulitse taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi grahamjauhoilla jauhotetulla pöydällä. Levitä taikinan päälle kuutioidut kinkut, juustoraaste sekä mausteet. Kääri taikina rullalle ja leikkaa siitä 20 palaa. Asettele palat pellille, kohota hyvin ja voitele kananmunalla. Paista 220 asteen lämmössä 15 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit