Kylmäsavukinkku-punahomejuustopiiraat
4
Henkeä
30 min

Kylmäsavukinkku-punahomejuustopiiraat

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kulinaari 100g Ohuen Ohut Kylmäsavukinkku

150 g punahomejuustoa

1 pkt 6 kpl / 500 g voitaikinalevyjä

2 rkl pinjansiemeniä

Lisäksi esim.

kirsikkatomaatteja, parsannuppuja ja hunajamelonipaloja

Yrttiöljy

1 dl pippurilla maustettua oliiviöljyä

0,5 ruukku basilikaa

0,5 ruukku lehtipersiljaa

0,5 ruukku rucolaa

1 kpl valkosipulinkynsi

1 rkl punaviinietikkaa

1 rkl sokeria

1 tl suolaa

Näin se hoituu

Ota voitaikinalevyistä muotilla 12 ympyrää ja aseta ne uunipellille leivinpaperin päälle. Pilko juusto 12 osaan ja paina palanen keskelle jokaista voitaikinapyörylää. Painele osaan pyörylöistä parsannuppu, osaan halkaistu kirsikkatomaatti tai vaikka molemmat. Paista uunin keskitasossa 225 asteessa 15–17 minuuttia.
Valmista yrttiöljy sekoittamalla kaikki ainekset sauvasekoittimella sileäksi.
Kiepauta kunkin paistetun piiraan päälle siivu tai kaksi ohuen ohuita kylmäsavukinkkuviipaleita. Voit kietaista kinkun sisään myös meloniviipaleen. Viimeistele piiraat nokottamalle päälle yrttiöljy ja kuivalla pannulla paahdetut pinjansiemenet. Murustele piiraiden päälle myös uuninpellille valunut rapeaksi paistunut juusto. Tarjoile salaatin ja meloninlohkojen kanssa alkupalana tai juhlavana pikkuruokana.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki