
Kylmäsavukinkku-punahomejuustopiiraat
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kulinaari Ohuen Ohut Kylmäsavukinkku 100g
150 g punahomejuustoa
1 pkt 6 kpl / 500 g voitaikinalevyjä
2 rkl pinjansiemeniä
Lisäksi esim.
kirsikkatomaatteja, parsannuppuja ja hunajamelonipaloja
Yrttiöljy
1 dl pippurilla maustettua oliiviöljyä
0,5 ruukku basilikaa
0,5 ruukku lehtipersiljaa
0,5 ruukku rucolaa
1 kpl valkosipulinkynsi
1 rkl punaviinietikkaa
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
Näin se hoituu
Valmista yrttiöljy sekoittamalla kaikki ainekset sauvasekoittimella sileäksi.
Kiepauta kunkin paistetun piiraan päälle siivu tai kaksi ohuen ohuita kylmäsavukinkkuviipaleita. Voit kietaista kinkun sisään myös meloniviipaleen. Viimeistele piiraat nokottamalle päälle yrttiöljy ja kuivalla pannulla paahdetut pinjansiemenet. Murustele piiraiden päälle myös uuninpellille valunut rapeaksi paistunut juusto. Tarjoile salaatin ja meloninlohkojen kanssa alkupalana tai juhlavana pikkuruokana.