Kylmäsavukinkku-parsagratiini
4
Henkeä
60 min

Kylmäsavukinkku-parsagratiini

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kulinaari 100g Ohuen Ohut Kylmäsavukinkku

600 g valkoista parsaa kuorittuna

150 g pinaattia

Näin se hoituu

Kiehauta parsat suolalla maustetussa vedessä noin 2-3 min, jäähdytä jäävedessä.
Gratiinikastike:
Sulata voi kattilassa, lisää jauhot ja sekoita hyvin.
Lisää kerma ja maito koko ajan sekoittaen. Kiehauta ja lisää vuohenjuusto, mustapippuri ja suola.
Rullaa kinkkuviipaleet parsojen päälle ja aseta ne vierekkäin voideltuun uunivuokaan. Kaada gratiinikastike päälle ja gratinoi uunissa 220 asteessa noin 10-12 min. Tarjoa vihersalaatin ja maalaisleivän kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit