Kylmäsavukinkku-parsagratiini
4
Henkeä
60 min

Kylmäsavukinkku-parsagratiini

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kulinaari 100g Ohuen Ohut Kylmäsavukinkku

600 g valkoista parsaa kuorittuna

150 g pinaattia

Näin se hoituu

Kuori parsat ja napsauta niistä puumainen kanta pois. Kiehauta vesi ja suola kattilassa. Lisää parsat kiehuvaan veteen ja keitö niitä noin 2-3 minuuttia. Jäähdytä parsat nopeasti jäävedessä.

Gratiinikastike:
Sulata voi kattilassa, lisää jauhot ja sekoita hyvin. Lisää kerma ja maito koko ajan huolellisesti sekoittaen. Kiehauta. Lisää lopuksi joukkoon vuohenjuusto, mustapippuri ja suola. Älä anna kastikkeen kiehahtaa enää juuston lisäämisen jälkeen.

Rullaa kinkkuviipaleet parsojen ympärille ja aseta parsat vierekkäin voideltuun vuokaan. Kaada gratiinikastike päälle ja gratinoi grillissä tai 220-asteisessa uunissa noin 10-12 min. Tarjoa esimerkiksi vihersalaatin ja maalaisleivän kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit