Kylmäsavuhärkää ja marinoituja herkkusieniä
4
Henkeä
90 min

Kylmäsavuhärkää ja marinoituja herkkusieniä

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kulinaari 100g Ohuen Ohut Kylmäsavuhärkä

1 rasia herkkusieniä

1/2 dl väkiviinaetikkaa

1 dl sokeria

1 1/2 dl vettä

1 kpl laakerinlehti

10 kpl mustapippureita

1 kpl kanelitanko

2 kpl kokonaista mausteneilikkaa

Näin se hoituu

Valmistele herkkusienet: puhdista sienet ylimääräisestä mullasta ja pesaise ne. Kiehauta etikka, sokeri ja vesi sekä mausteet, lisää herkkusienet ja anna kiehahtaa kaksi minuuttia. Siirrä sivuun jäähtymään. Suikaloi kylmäsavuhärkä ja persilja, lisää sieniin, siirrä jääkaappiin marinoitumaan vähintään tunniksi. Tarjoile esimerkiksi lihafonduen lisäkkeenä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit