Kylmäsavuhärkä-piparjuuri rieskarullat
4
Henkeä
90 min

Kylmäsavuhärkä-piparjuuri rieskarullat

Raaka-aineet

1 rasia Atria Kulinaari 100g Ohuen Ohut Kylmäsavuhärkä

4 kpl rullarieskaa

1 annos piparjuuritahnaa

100 g ohuita maustekurkkuviipaleita

50 g rucolaa

Piparjuuritahna:

1 dl majoneesia

1 dl ranskankermaa

2 rkl piparjuurta raastettuna

1 rkl sitruunamehua

1 rkl sinappia

2 rkl ruohosipulia

2 tl suolaa

Näin se hoituu

Voitele rieskat piparjuuritahnalla. Päällystä kylmäsavuhärällä, maustekurkkuviipaleilla ja rucolalla. Rullaa tiukaksi paketiksi kelmun sisälle ja anna maustua jääkaapissa tunti. Leikkaa n. 3 cm viipaleiksi.
Piparjuuritahna: Vaahdota ranskankerma ja lisää muut aineet, sekoita hyvin.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit