Kurpitsakeittoa, mausteisia kurpitsan siemeniä ja rapeaa pekonia
4
Henkeä
60 min

Kurpitsakeittoa, mausteisia kurpitsan siemeniä ja rapeaa pekonia

Raaka-aineet

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekonikuutio

500 g kurpitsaa kuorittuna ja kuutioina

1 kpl sipuli kuutioina

k kpl valkosipulin kynttä

1 rkl salviaa suikaleina

1,5 ltr kanalientä

2 dl ruokakermaa (laktoositon)

2 tl suolaa

Näin se hoituu

Paista pekonikuutiot rapeaksi kattilassa ja nosta ne talouspaperin päälle valumaan.
Kuullota kurpitsa ja sipulit kevyesti pekonirasvassa. Lisää salvia, suola ja kanaliemi. Keitä noin 30 min. kunnes kurpitsa on kypsää. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella, lisää ruokakerma ja kiehauta.
Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista kurpitsan siemeniä, niin että saavat hieman väriä. Lisää mausteet, suola ja paistetut pekonikuutiot, pyörittele hetki pannulla ja tarjoa kurpitsakeiton päällä

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit