Kulinaarikrepit ja raparperichutney
4
Henkeä

Kulinaarikrepit ja raparperichutney

Raaka-aineet

2 rasia Atria Kulinaari 100g Ohuen Ohut Kylmäsavukinkku

150 g emmentaljuustoraastetta

200 g Baby-pinaattia

Kreppitaikina:

1 plo vichya tai pilsneria

2 dl ruokakermaa

4 kananmunaa

3 dl vehnäjauhoja

50 g sulatettua voita

suolaa

Voita paistamiseen

Raparperichutney:

2 rkl oliiviöljyä

100 g sipulia kuutioina

2 valkosipulinkynttä viipaleena

1 rkl punaista chilia viipaleena

500 g raparperia viipaleena

1 sitruunan kuori suikaleena

1 dl ruokosokeria

2 rkl omenaviinietikkaa

1 rkl ryytisinappia

2 tl suolaa

1 tl rouhittuja kuminan siemeniä

mustapippuria rouhittuna

2 rkl minttua hienonnettuna

Näin se hoituu

Sekoita ainekset ja anna turvota tunti. Kuumenna pieni paistinpannu (halkaisija noin 12 cm). Lisää pieni nokare voita ja kaada pannuun kreppitaikinaa. Paista niin pitkään kunnes kreppi on saanut kauniin värin ja taikina hyytynyt pinnalta. Lisää puolelle pinnalle juustoraastetta, muutama viipale kulinaarileikkelettä ja pinaattia. Käännä toinen puoli päälle ja kumoa tarjoiltavaksi. Tarjoa lisäkkeenä raparperichutneytä ja raikasta salaattia.
Raparperichutney:
Kuullota sipulit oliiviöljyssä. Lisää muut aineet minttua lukuun ottamatta. Hauduta kannen alla kunnes raparperi pehmenee, jäähdytä ja lisää minttu.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit