Kinkkubagel
4
Henkeä
15 min

Kinkkubagel

Raaka-aineet

4 kpl bageleita tai sämpylöitä

1 pkt Atria 150g Keittokinkku

100 g brie-juustoa

1 kpl pihvitomaattia

2 rkl oliiviöljyjä

4 kpl salaatin lehteä

4 kpl tuoretta basilikan lehteä

1/2 tl mustapippurirouhetta

Näin se hoituu

Halkaise bagelit ja voitele oliiviöljyllä. Kuumenna uunissa 225 asteessa 5 minuuttia. Viipaloi juusto ja pihvitomaatti.

Täytä bagelit: ensin salaatti, rullatut kinkkuviipaleet, briejuusto ja pihvitomaatti, jonka päälle vielä rouhittua mustapippuria ja basilikan lehti. Laita lopuksi kansi päälle ja tarjoa salaatin kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit