Kinkkua ja melonia
4
Henkeä
15 min

Kinkkua ja melonia

Raaka-aineet

1 pkt Atria 150g Ohuen Ohut Ylikypsä Kinkku

200 g hunajamelonia kuutioina

200 g cantaloupemelonia kuutioina

1 sitruunan mehu ja kuori raastettuna

1 rkl oliiviöljyä

1 rkl hunajaa

suolaa

mustapippuria

rucolaa

Näin se hoituu

Mausta melonikuutiot sitruunalla, oliiviöljyllä, hunajalla, suolalla ja mustapippurilla.
Kokoa annokset ja koristele rucolalla. Tarjoa lisäkkeenä parmesanjuustolla gratinoituja leipäkolmioita.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok